Hosting diensten

 

De Start

Uw bedrijf
Wanneer u een onderneming heeft is communicatie zeer belangrijk.
Tegenwoordig gaat een groot deel van alle communicatie via het internet.
Om online te kunnen communiceren met klanten is het belangrijk om een goede fundering neer te zetten waar u altijd op kunt vertrouwen.

Hosting diensten
De verzameling hosting diensten zijn er om de fundering te leggen voor Online Communicatie.
Online Communicatie begint met een duidelijke website, een zakelijk e-mail adres en een platform om zowel intern als extern te communiceren.

 

Domein Hosting Web Hosting Hosted Exchange Hosting
Wanneer u een website wilt (laten) maken heeft u een domein nodig dat bij uw bedrijf past. bijvoorbeeld: www.UwZaak.nl. Ieder bedrijf heeft een website nodig. Nadat u een domein heeft uitgekozen heeft u een webhosting pakket nodig zodat uw website bereikbaar is. Altijd & overal bij uw e-mail, contacten en agenda kunnen is een must! Dit kan met pc, laptop en smartphone. Snel iets afstemmen is zo geregeld.

 

MySQL Hosting MS SQL Hosting VPS
Databases vormen meestal de ruggengraat van een website. MySQL is wereldwijd het meest gebruikte type database en de meest voordelige. Microsoft SQL Database server is een snelle, geavanceerde SQL server met vele mogelijkheden. Software programma's maken hier vaak gebruik van. Uw eigen (virtuele) private server in de Cloud. Een VPS heeft dezelfde mogelijkheden als een fysieke server bij u op kantoor, alleen zit deze server in de Cloud.
Neem contact op

bel connect your office
email connect your office

085-44 44 000
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Of laat nu een bericht achter op de contactpagina.


De basis

van elk bedrijf

is een goede

communicatie fundering

Service Updates

OPGELOST:08.12.14 @ 11:30. Vanaf +/- 16.00 uur tot 18.30 uur waren enkele servers (waaronder onze website) offline door een storing in de SAN omgeving.
OPGELOST:24.04.14 @ 11:30. Het probleem met iDeal is opgelost.
STORING:22.04.14 @ 11:30. Er is een probleem opgetreden in ons betalingssysteem, hierdoor is het momenteel niet mogelijk om met iDeal te betalen.

Product Blog

  • 28 Dec 2014 MAINTENANCE: In de nacht van 30 op 31 Dec is er gepland onderhoud op ons netwerk en SAN. Hierdoor kunnen diensten tussen 00.00 en 01.00 onbereikbaar zijn.
  • 30 Okt 2014 MAINTENANCE: Er is onderhoud nodig aan de infrastructuur op 1 en 2 Nov.
  • 01 Okt 2014 NEWS FLASH: Onze website is geupdate met nieuwe diensten en heeft een facelift gekregen.