Ervaar het zelf, probeer het nu 2 weken gratis

 

Werken in de Cloud met een Online werkplek

Werken in de cloud, u heeft er ongetwijfeld van gehoord. Maar wat houdt het nu in? En belangrijker: is het een geschikte oplossing voor uw onderneming? Het antwoord op de laatste vraag is zonder meer "ja". Werken in de cloud is een toekomstbestendige oplossing voor ondernemingen van klein tot groot. Van ZZP'er tot multinational. En het is eenvoudiger dan u denkt. We leggen het u hier graag uit en bieden zelfs de mogelijkheid om het gratis twee weken uit te proberen. Zonder risico, zonder verplichtingen.

pijl naar rechts


Wat is dat werken in de Cloud nu eigenlijk?

Werken in de cloud kan op verschillende manieren. De meest eenvoudige manier is door opslag van documenten en overige data in een cloud-omgeving. Alles wordt dus extern opgeslagen en er is geen eigen dataserver nodig. U kunt echter ook uw volledige digitale werkomgeving in de cloud plaatsen. Kort gezegd schaft u dus geen office-software aan, maar gebruikt u alle software online. Ook opslag van documenten en data vinden in deze online omgeving plaats. Het voornaamste voordeel hiervan is dat iedere werknemer werkelijk overal op dezelfde manier en met dezelfde software kan werken, mits er een internetverbinding is. Ieder type computer kan worden gebruikt om te allen tijde in dezelfde online werkomgeving te werken:

• Computer
• Laptop
• Tablet / iPad

Op ieder apparaat kan onze applicatie worden geïnstalleerd, waarmee u binnen enkele seconden in de Online werkplek omgeving komt.

cloud is powerful - transp

U kunt dus vrijwel direct aan het werk, met toegang tot de documenten die in de cloud worden opgeslagen én die op het apparaat zelf staan. Documenten en overige data kunnen zowel lokaal als in de cloud worden opgeslagen. Van de data in de cloud wordt dagelijks een backup gemaakt, en indien gewenst zelfs frequenter. U heeft met werken in de cloud geen grotere risico's dan wanneer u via uw eigen servers werkt. Sterker nog: u heeft zelfs minder risico en door kostenefficiency zelfs tegen lagere kosten ook.

 

Hoe werkt de Cloud voor uw onderneming?

Om echt te weten hoe het werkt, moet u het eigenlijk zelf ervaren. Niettemin leggen we graag uit wat u kunt verwachten. Wanneer u de verbinding met onze cloudomgeving heeft gemaakt, heeft u direct toegang tot alle office-software en documenten. In tegenstelling tot een VPN-verbinding heeft u in de cloud gewoon toegang tot de documenten op het door u gebruikte apparaat. U kunt zonder beperkingen al het werk doen dat nodig is. Ook overschakelen op een ander apparaat is geen enkel probleem. Uw abonnement is niet beperkt tot één apparaat, maar is geldig per gebruiker. Wij installeren voor u de directe toegang tot de cloud-omgeving op alle gewenste apparaten. Zo kan op ieder apparaat overal gewerkt worden: flexibel en veilig.

  

De Online werkplek: Flexibel, kostenbesparend en veilig!

De Online werkplek van Connect Your Office is de ideale software-oplossing voor ondernemingen van klein tot groot. U heeft overal toegang tot uw eigen office-omgeving wanneer er een internetverbinding is. U heeft geen eigen servers meer nodig, waardoor u bespaart op kosten. Zowel stroomkosten, capaciteit als onderhoud zijn punten waarop u bespaart door te werken in de cloud met een Online Desktop. Ook de efficiency die u boekt doordat vrijwel overal gewerkt kan worden, op ieder apparaat met een internetverbinding, levert u forse besparing op, al is het in tijd. De Online werkplek is beschikbaar voor zowel grote ondernemingen als ZZP'ers, voor ieder formaat bedrijf is er een passende oplossing. U werkt met Microsoft Office 2016, of met OpenOffice. De keus is aan u. Nog andere voorkeuren? Alles is bespreekbaar.

De belangrijkste voordelen van onze Online werkplek zijn:

yessmallXL Altijd toegang tot uw documenten en (office) software-omgeving, waar u ook bent
yessmallXL Op alle apparaten met internetverbinding te gebruiken, van pc of laptop tot tablet
yessmallXL Betaalbare, kostenbesparende oplossing voor zowel ZZP'er als MKB, wij bewijzen het u

 


Gratis proberen

Ervaar het nu zelf door het twee weken gratis uit te proberen. Zonder enige verplichting en zonder risico, mét extra voordeel wanneer u besluit door te gaan met uw Online werkplek! ACTIE: nu 2 maanden lang 50% korting.

gratis proberen

 

Nu aanvragen


Bedrijfsnaam: *
Voornaam + achternaam: *
Telefoonnummer: *
E-mail adres: *
Vragen of opmerkingen:
* Verplicht in te vullen

 

Bouw uw ICT Omgeving

Λ Online werkplek
   Λ Microsoft Desktop
        » Hoe werkt het?
        » Wat krijg ik?
        » Wat zijn de voordelen?
        » Is het veilig?
        » Wat heb ik nodig?
        » Vergelijk de abonnementen
        » Kan overige software in de Cloud?
        » Prijzen

   » Open Desktop
   » Demanding Desktop

» Software integreren in de Cloud
» Servers (VPS)
» Server Appliance

» Storage (disk opslag)
» Private Networks (Virtual)

 

microsoft-office  

Recent onderzoek

Uit de vele onderzoeken naar de Cloud, blijkt steeds opnieuw dat de Cloud zowel indirect als direct bijdraagd aan omzet groei.

Eind 2013 publiceerde o.a. IBM een onderzoek waarin werd aangetoond dat bedrijven die er vroeg bij waren met het gebruik van Cloud, nu 2x zoveel omzet groei hebben ten opzichte van vergelijkbare concurrenten.

 

Brochure Downloads

pdf button Online werkplek product info

pdf button Rekenvoorbeeld 10 werknemers

pdf button BYOD oplossing

pdf button IT vernieuwen zonder investeringen

 

Service Updates

Geen meldingen26.03.19 @ 08:30. Er zijn geen storingen bekent.

Product Blog

  • 26 Maart 2019 NEWS FLASH: Wij zijn verhuisd naar de datacenters van SmartDC