Is de Microsoft Online werkplek veilig?

 

Beveiliging is belangrijk!

De Microsoft Online werkplek Cloud omgeving is voorzien van een groot aantal beveiligingen om er voor te zorgen dat uw data veilig is.

Wanneer u de media regelmatig volgt zult u met enige regelmaat te maken hebben gehad met berichten over virussen, hackers, DDOS, geheime "achterdeuren" in apparatuur en Amerikaanse overheidsinstanties.

Wij volgen de media uitgebreid en controleren onze systemen continu. Wanneer u bij ons in de Cloud gaat werken met een Microsoft Online Desktop nemen we een heel aantal maatregelen.

Uw computer

Antivirus
Alle computerapparaten die verbinding maken met de Online werkplek omgeving worden door ons, of uw eigen IT partner voorzien van een Antivirus programma. Op deze manier willen we voorkomen dat uw systeem besmet raakt met virussen en andere kwaadaardige programma's.

Firewall
Alle computerapparaten die verbinding maken met de Online werkplek omgeving worden voorzien van een Firewall.

is het veilig

 

De verbinding tussen u en de Online werkplek Cloud 

De verbinding tussen uw computerapparaat en onze Online werkplek omgeving is volledig versleuteld d.m.v. de laatste SSL technieken. Hierdoor is zelfs uw internet provider niet in staat om te zien wat u aan het doen bent in de Cloud. Wilt u nog een stap verder gaan? Laat ons dan een VPN verbinding inrichten op elk computer apparaat. In dat geval maakt het niet uit wat u online doet, het is dan zelfs voor uw provider niet mogelijk om te zien wat u uitvoerd of op welke website u zit. Dit is ongeacht of u lokaal op de computer op internet zit of in de Cloud werkt.

 

De Online werkplek Cloud omgeving

Binnen de Online werkplek Cloud omgeving gebruiken wij een hele batterij aan beveiligingstechnieken om er voor te zorgen dat uw data veilig is.

Daarnaast is alle apparatuur en het netwerk dubbel uitgevoerd (redundant). Dit betekent dat wanneer bijv. een server of een harddisk defect gaat, een andere server of harddisk het werk automatisch overneemt.

Bouw uw ICT Omgeving

Λ Online werkplek
   Λ Microsoft Desktop
        » Hoe werkt het?
        » Wat krijg ik?
        » Wat zijn de voordelen?
        Λ Is het veilig?
        » Wat heb ik nodig?
        » Vergelijk de abonnementen
        » Kan overige software in de Cloud?
        » Prijzen

   » Open Desktop
   » Demanding Desktop

» Software integreren in de Cloud
» Servers (VPS)
» Server Appliance

» Storage (disk opslag)
» Private Networks (Virtual)

 

Brochure Downloads

pdf button Online werkplek product info

pdf button Rekenvoorbeeld 10 werknemers

pdf button BYOD oplossing

pdf button IT vernieuwen zonder investeringen

Service Updates

OPGELOST:08.12.14 @ 11:30. Vanaf +/- 16.00 uur tot 18.30 uur waren enkele servers (waaronder onze website) offline door een storing in de SAN omgeving.
OPGELOST:24.04.14 @ 11:30. Het probleem met iDeal is opgelost.
STORING:22.04.14 @ 11:30. Er is een probleem opgetreden in ons betalingssysteem, hierdoor is het momenteel niet mogelijk om met iDeal te betalen.

Product Blog

  • 28 Dec 2014 MAINTENANCE: In de nacht van 30 op 31 Dec is er gepland onderhoud op ons netwerk en SAN. Hierdoor kunnen diensten tussen 00.00 en 01.00 onbereikbaar zijn.
  • 30 Okt 2014 MAINTENANCE: Er is onderhoud nodig aan de infrastructuur op 1 en 2 Nov.
  • 01 Okt 2014 NEWS FLASH: Onze website is geupdate met nieuwe diensten en heeft een facelift gekregen.